collinde financiert

een lening heeft altijd invloed op jouw financiële situatie

Of je nu een huis gaat kopen, je woning verbouwt of je gaat uit elkaar; welke hypotheek je ook kiest, een lening heeft altijd invloed op jouw financiële situatie.

Zeker een hypotheek heeft grote impact op jouw besteedbare ruimte en jouw vermogenssituatie. Maar welke hypotheek het beste bij jou past, hangt ook af van je omstandigheden.

Met mijn expertise help ik je op een duidelijke manier door alle mogelijkheden. Ik ondersteun, adviseer en begeleid van het eerste gesprek tot aan de ondertekening van de akte bij de notaris.

Collinde Vranken

Onafhankelijk

Welke hypotheekvorm past bij jouw doelen en wensen? Welke geldverstrekker past bij je? Hoe lang kun je de rente het beste vastzetten? Niet zomaar een keuze.

 

Soms zijn de voorwaarden van een hypotheek belangrijker dan de laagste rente. Een hypotheek ga je aan voor een lange periode. Daarom is het nemen van de juiste beslissing zo belangrijk.
Als onafhankelijk adviseur heb ik de keuze uit meer dan 25 geldverstrekkers en verzekeraars. Samen zoeken we binnen de financiele mogelijkheden naar de beste hypotheek voor de beste prijs.

Ik zet mijn netwerk in voor jou

Een hypotheek aangaan doe je niet dagelijks. Bij welke notaris kun je het beste terecht? Wie taxeert de woning? Met welke mediator heb je een fijne klik? Vragen die je graag met een onafhankelijke adviseur bekijkt. Ik heb een groot netwerk van notarissen, advocaten, mediators en taxateurs die ik inzet om de juiste match te kunnen maken. Ook hier denk ik graag met je mee.