collinde ontzorgt

alles compleet geregeld

Alles compleet geregeld

Het afsluiten van een hypotheek of een finaniële planning kost tijd en vraagt de nodige deskundigheid. Op basis van een zorgvuldige analyse van jouw situatie en plannen voor de toekomst, help ik je hier graag mee.

oriënteren

Stap 1
Oriëntatie

inventariseren

Stap 2
Inventarisatie en analyse

adviseren

Stap 3
Advies

bemiddelen

Stap 4
Bemiddeling

nazorgen

Stap 5
Nazorg

Om te beginnen, plannen we een vrijblijvende kennismakingsgesprek in. En omdat ik vind dat je geen persoonlijk advies kunt geven als je elkaar niet kent, neem ik de kosten hiervoor voor mijn rekening.

Na het gesprek ontvang je een overzicht van wat ik voor jou ga doen, hoeveel tijd ik hiervoor nodig denk te hebben en hoeveel dat kost. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag.

 • Ik maak een inventarisatie en analyse van jouw gehele financiële situatie.
 • Ik stel een persoonlijk klantprofiel op met daarin jouw wensen en toekomstplannen.
 • Ik stel een financieel advies op met het persoonlijk klantprofiel als basis.
 • Ik ga voor jou hypotheken, rentetarieven en voorwaarden vergelijken.
 • Ik reken de financiële gevolgen van verschillende levensveranderingen uit, zoals verlies van inkomen, gezinsuitbreiding, meer of minder verdienen en met pensioen.
 • We maken een selectie van een aantal passende hypotheken.

In het adviesgesprek dat daarop volgt:

 • Per hypotheek bespreken we de voor- en nadelen.
 • Nemen we alle berekeningen door, zodat je precies weet hoe het zit.
 • Samen maken we een keuze.

Keuze gemaakt? Dan is het tijd om de hypotheek officieel af te sluiten. Meestal gebeurt dit nadat je de koopakte hebt getekend.

 • Ik vraag de hypotheek en eventuele verzekeringen aan.
 • Ik verzorg het papier- en regelwerk.
 • En na jouw akkoord en het akkoord van de bank maken we een afspraak bij de notaris.

Ook als je je nieuwe huis gekocht hebt, sta ik voor je klaar. Bijvoorbeeld als je leven onverwacht verandert of je tussentijds met vragen komt te zitten.
De huizenmarkt is dynamisch en er gebeurt veel. Ik informeer je geregeld over het laatste nieuws, marktontwikkelingen en publicaties. Dit kost je niets.

Wil je volledig financieel ontzorgd worden dan kan dat middels een periodiek financieel onderhoudsplan. Ik controleer regelmatig of je kunt besparen op energie, televisie, telefonie en internet. Ik kijk of je spaargeld goed staat en vul desgewenst jouw belastingaangifte in. Verder kan ik je helpen bij het kiezen en afsluiten van schadeverzekeringen. Alles onder één dak.

Want het geeft financiële rust en zekerheid als je na het afsluiten van je hypotheek regelmatig checkt of alles nog in wel in orde is. Misschien ziet je persoonlijke situatie er anders uit dan verwacht en kun je met een kleine aanpassing zorgen dat je hypotheek weer volledig up-to-date is. Of kun je dankzij een wetswijziging besparen op je maandlasten.

Samen gaan we kijken welke plan het beste bij jouw situatie en wensen past. Meer weten? Ik vertel je er graag over tijdens een persoonlijk gesprek.