Wat zeggen klanten

klanten aan het woord over hun ervaring met Collinde Adviseert

Lees hier de reviews die ik van klanten mocht ontvangen.

“Ik ben uitstekend geholpen met het overnemen van mijn hypotheek, terwijl dit een moeilijk proces was.
Collinde heeft zich hierbij voor meer dan 100% ingezet, waar anderen waarschijnlijk met de mededeling kwamen dat het niet gaat lukken.
Ik stel haar inzet en doorzettingsvermogen zeer op prijs.
In mijn omgeving zei men dat wanneer Collinde zegt dat het lukt, dit ook écht lukt. Gelukkig heb ik daar volledig op kunnen vertrouwen.”

Lars Weffers | Hypotheek
Bron: AdviesKeuze

“Fijne samenwerking, zeer duidelijk, grondig advies. Goed op de hoogte gehouden van de genomen stappen. Vriendelijk en betrokken.”

Jo en Marga | Hypotheek
Bron: AdviesKeuze

“Gelijk een klik met Collinde, ze is zeer vriendelijk, duidelijk en zakelijk to the point. Betrokken en persoonlijk. Ze kwam met een voorstel waar ik A) zelf nooit aan gedacht zou hebben, B) financieel veel meer voordeel had. Ze heeft alles overzichtelijk in beeld gebracht. Zo tevreden dat ik ook mijn verzekeringen bij haar wil onderbrengen”

VVO | Hypotheek
Bron: AdviesKeuze

“Via onze makelaar kwamen we in contact met Collinde. Wat meteen opviel was de snelle reactie die we van haar kregen.
Binnen een zeer korte tijd zaten we gezellig bij ons aan de keukentafel. Voor ons was het al snel duidelijk: dit is degene die onze hypotheek gaat verzorgen.
En daar hebben we geen moment spijt van gehad. Door mijn werk als grensarbeider is het verkrijgen van een hypotheek wat ingewikkelder, maar voor Collinde was dat geen probleem. Ze neemt ruim de tijd voor je en legt alles goed uit.
De vele vragen die we hadden werden iedere keer heel snel beantwoord, zelfs in de avonden en in het weekend.
Appen, mailen of bellen, voor haar maakt het niet uit. Altijd even vriendelijk en correct met de juiste antwoorden.
Dankzij haar hebben we onze zeer korte deadline gehaald en hebben we nu een mooi huis met een hele goede hypotheek.”

Martijn en Suzan | Hypotheek
Bron: AdviesKeuze

“Collinde heeft me geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis! Met betrouwbaar en duidelijk advies zijn we tot de beste hypotheekvorm gekomen. Daarnaast heeft ze ook de praktische zaken uit handen genomen, maar ten alle tijden goed met mij gecommuniceerd over de mogelijkheden en de stand van zaken”

Emma | Hypotheek
Bron: AdviesKeuze

“Collinde is zeer betrokken met de klant en deskundig. Ze weet waarover ze het heeft. Zoekt alles uit tot op de punt. En luistert goed naar jouw eigen wensen en behoeften. Het allerbelangrijkste is dat zij haar afspraken op tijd nakomt. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn aanvraag zorgeloos is verlopen. En dat geeft een heel fijn gevoel.”

Marielle | Hypotheek
Bron: AdviesKeuze

Ik zet mijn netwerk in voor jou

Wil je een huis gaan kopen, je woning verbouwen of ga je uit elkaar en ben jij na het lezen van deze reviews nieuwsgierig geworden naar de diensten Collinde Adviseert? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Ik ben goed bereikbaar!